Monster Abra Serisi Nasıl?

Anıl_Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Bu hafta içinde Monster Abra A5 V12.1 modelini almayı düşünüyorum. Kadıköy'deki şubelerine gidip ürünü inceleme fırsatım oldu. Ekran rengini çok soluk buldum ama diğer yönlerden iyi gibi duruyor. Abra serisini kullanan arkadaşlar fikirlerini ve karşılaştıkları problemleri yazarsa çok sevinirim.

Alalı 2 2,5 ay oluyor neredeyse. Memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çoğu kişi ani FPS drop problemi var demişte öyle bir sıkıntı da yok. Tasarım olarak hoş. Bazen fan sesleri rahatsız edebiliyor. Diyeceklerim bunlar hiç düşünmeden al derim. Ben 8GB RAM daha ekledim haberin olsun.

8 GB RAM takviyesi ile alınabilecek bir Laptop modeli, ablama beğenerek aldırdığım bir markadır ve henüz problem yaşatmadı bize. Bizde tek fark, GTX 970 vardı.

Peki ekran renkleri biraz soluk mu? Bana mı öyle geldi yoksa.

IPS renk dolgunluğu yüksek olan panel. Benim alacağım TN panel. Yani siz IPS ekranı beğenmediyseniz vay benim halime.
Renk oranı yüksek, kalite olarak da pek mükemmel. Fakat kanaatimce panel mat olduğu için renkleri soluk gösteriyor, ve şöyle bir problemim var. Mesela yazılar biraz dolgun ve küçükse hafif matlığın verdiği bir bulanıklık oluyor gibi hissediyorum. Belki de benim gözlerim bozuk. Ürüne 4000,5000₺ verince böyle düşünüyor insan.

Monster pişmanlıktır. Bütçenizi arttırabiliyorsanız Dell 7567 alın.

Monster pişmanlıktır. Bütçenizi arttırabiliyorsanız Dell 7567 alın.
Ürünü aldım bugün işletim sistemi kuruyorum. Herhangi problem görünmüyor. Ölü piksel yok çerçeve açıklığı yok performansınıda yakında görücez. Hoşuma gitti şuanlık gerçekten. Mağazasındaki arkadaşlarda çok sıcakkanlı ve pratik insanlar seni prosedürle uğraştırmıyorlar. Mağazanın önünde 30 dk arkadaşımı bekledim. Yarım saatte 6-7 müşteri elinde yeni alınmış laptoplarıyla çıktı gittiler. Bakalım umarım performans sıkıntısı - ısınma - arıza olmadan kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…