Monster Abra şişmiş batarya ile kullanılır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün RAM eklemek için laptopun kapağını açtığımda bataryanın yarısının şişmiş olduğunu gördüm, 1-2 gün daha kullanabilir miyim yoksa hiç açmamalı mıyım? Ne zamandır böyle hiç bilmiyorum. Belki dünden beri belki aylardır. Monster’a yollasam tahmini ücret ne çıkar? Garantisi yok maalesef.

Arkadaşlar bugün RAM eklemek için laptopun kapağını açtığımda bataryanın yarısının şişmiş olduğunu gördüm, 1-2 gün daha kullanabilir miyim yoksa hiç açmamalı mıyım? Ne zamandır böyle hiç bilmiyorum. Belki dünden beri belki aylardır. Monster’a yollasam tahmini ücret ne çıkar? Garantisi yok maalesef.

Bataryayı bilgisayardan çıkar öyle kullan masaüstü gibi elektrik sağlayacaktır zaten. Ha takılı olursa patlarsa hem bilgisayara zarar verir hem de sana zarar verir. Araştır yenisini al.

Dizüstü bilgisayar pilsiz de çalışabilen bir şeydir. Aksine pilsiz kullanıp gerektiğinde pille kullanılmalıdır. Pilini çıkart öyle kullan. Elektriğin olmadığı yerlerde bulunuyorsan yeni pil al. Bunları bilmek ya da yapmak için üst düzey bir bilgiye ya da teknik servis olmaya gerek yok. Yaşıyorsan yapabilirsin.

Hayır, pili hemen çıkart!

Dostlar pil bildiğiniz dışarıdan çıkarılan pillerden değil, aşağıya bırakıyorum nasıl durduğuna bir bakın. Sıfırı da 900TL gibi saçma bir fiyatlarla satılıyor.

EC096EB0-BB83-44D9-8AF1-749CA574A5D6.jpeg
194851F7-496C-47E6-89A2-2A546FD285F6.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı