Çözüldü Monster Abra v15.4 "System32\logfiles\Srt\SrtTrail.txt dosyasını düzeltin" uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Volunteer2000

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
: Asus RTX 4060TI DUAL & Intel Core I5 13400F & Gamebooster Titan 240mm & Asus Prime B760M-K D4 & Corsair Vengeance (2x8 GB) 3200MHz & BitFenix ARES |: 600 W 80+ Bronze | : MSI SPATIUM 500 GB & SAMSUNG 980 500GB & WD BLUE 2 TB | : VIEWSONIC 27" VX2779 1ms 180HZ G-Sync |: Rampage KB-R34 |: Monster Pusat V6 |: Samsung Buds FE |: Win11 Pro
Arkadaşlar, bilgisayarımı açınca otomatik onarıma geçiyor ve hata C:\Windows\System32\logfiles\Srt\SrtTrail.txt
Dosyasında bunu düzelt yazıyor. Bilgisayarımı güvenli modda çalıştırıyorum yine onarıma atıyor. Bunu ekran kartını güncelledikten sonra oldu bu hata.

Sistemim:
Intel Core i7 9.nesil
NVIDIA GeForce 1050 3 GB.
C: SSD 250 GB D: HDD 1 TB.
Windows 10 21h1.
16 GB DDR4 RAM.
1920 X 1080.
Monster Abra v15.4

Çözüm
Ekran kartı sürücünüzü neyle güncellediniz? Ek olarak sistem geri yükleme noktası varsa o noktaya dönebilirsiniz.
Ekran kartı sürücünüzü neyle güncellediniz? Ek olarak sistem geri yükleme noktası varsa o noktaya dönebilirsiniz.

Çözüm

NVIDIA kendi sitesinden güncelledim. Geri dönüş oluşturmadım bilgisayarı aldığımdan beri.

Geri yükleme yaptım oldu, çok teşekkür ederim. Hayatımı kurtardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…