Öncelikle selamlar. Bir gaming laptop almak istiyorum lakin eleştirilere bakıldığında hiçbir laptopta tarafsız bir yazı göremedim. Sürekli bir kötüleme söz konusu ve çok kararsız kaldım.
Sizin tarafsız öneri ve görüşlerinizi almak istiyorum.
7-8 bin civarı bir fiyat segmentim var ve düşündüğüm laptop Monster Abra V16.5.2.
Acaba herkesin dediği gibi almakla hata mı yaparım, iyi mi yaparım size sormak istedim.
Ve başka laptop önerilerinize de açığım. Lütfen tarafsız yorum yapalım.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CGTX Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Nitro AN515-44-R6ZW NH.Q9HEY.002 Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Öncelikle selamlar. Bir gaming laptop almak istiyorum lakin eleştirilere bakıldığında hiçbir laptopta tarafsız bir yazı göremedim. Sürekli bir kötüleme söz konusu ve çok kararsız kaldım.
Sizin tarafsız öneri ve görüşlerinizi almak istiyorum.
7-8 bin civarı bir fiyat segmentim var ve düşündüğüm laptop Monster Abra V16.5.2.
Acaba herkesin dediği gibi almakla hata mı yaparım, iyi mi yaparım size sormak istedim.
Ve başka laptop önerilerinize de açığım. Lütfen tarafsız yorum yapalım.
hazir acik konu varken bende fikir almak istiyorum? Tulpar T7 V21.7 ve Tulpar T7 V22.2. 17bin suan fiyatlari cok makul. Bu 2 pc ile ilgili pek bilgi bulamadim. Tulpar T7 V21.5i ile ilgili yorumlar var genel olarak begenilmis. Yukarida yazdigim 2 urun ile ilgili yorumlarini ne olur?