Monster Abra v16.6 FPS değerleri

EmirTasx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce Monster Abra v16.6 modelini satın aldım. Özellikleri 1650 Ti 4 GB ve 8 GB RAM bir de i5 10. nesil LoL'u indirdim yüksek ayarlarda 90-140 FPS arası dolanıyor bu normal bir değer mi değilse sebebi nedir? Başka yaşayan var mı?

Normal değerler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen modelde MUX Switch olmadığından dolayıdır. Cihazı harici bir monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerlerini tekrar kontrol edin. Eğer FPS yüksek gözükürse laptopta MUX Switch yoktur. Bu durumda FPS'inizi yükseltmek için RAM'lerinizi 2x8 Dual Channel yapabilirsiniz veya harici bir monitöre bağlayıp kullanabilirsiniz.

Merhabalar harici bir monitöre bağladım fakat fark olmadı bazıları hdmi girişi dahili ekran kartına bağlıdır dedi

Merhabalar harici bir monitöre bağladım fakat fark olmadı bazıları hdmi girişi dahili ekran kartına bağlıdır dedi
Zaten MUX Switchinde olayı bu hocam. Görüntüyü dGPU yerine iGPU üzerinden alıyorsunuz. Entegre GPU'yla mantığı farklı fakat fps kaybına yol açıyor. Harici bir monitörden aynı değerleri aldığınıza göre sorun bu değil sanırım. Dediğim gibi dual channel yapmak işinizi görür. Bahsettiğim MUX Switch ise şu

Hocam bir sorum daha olacak bilgisayarımın içinde ki ramden almaya kalkışırsam çok maliyetli olur onu çıkarıp iki tane 8x8 herhangi alsam sorun olur mu

Hocam bir sorum daha olacak bilgisayarımın içinde ki ramden almaya kalkışırsam çok maliyetli olur onu çıkarıp iki tane 8x8 herhangi alsam sorun olur mu
Laptop ramleri hakkında çok bir bilgim yok hocam. Bilmediğim bir uyumsuzluk yüzünden yanlış bir yönlendirme yapmak istemiyorum. Bilen birine sormanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…