E Elvedui Megapat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 236 30 Ocak 2021 #11 3 adet Monster kullandım. Hepsi en fazla 1 senede arıza çıkardı. Gözüm gibi baktığım halde. Monster almayın aldırmayın.
3 adet Monster kullandım. Hepsi en fazla 1 senede arıza çıkardı. Gözüm gibi baktığım halde. Monster almayın aldırmayın.
Kreuseux Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 594 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Rx 6800 / Amd Ryzen 5 5600 / 200 Hz 1080p Monitör / B450 Anakart / 16 gb Ram / 512 Gb SSD Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #12 OwneR dedi: 7-8bin TL bütçem mevcut. Neden Monster almayın dediniz açıklar mısınız, ek olarak sizin tavsiyeniz nedir? Zayıflıktan kastınız nedir, detaylandırır mısınız? 7-8bin TL bütçem mevcut. Farklı bir cihaz tavsiyeniz mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Ben Monster kullanıyorum OC de bile Max 85 derece gördü aynı model tek fark ekran inçi yani al. Elvedui dedi: 3 adet Monster kullandım. Hepsi en fazla 1 senede arıza çıkardı. Gözüm gibi baktığım halde. Monster almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Hangi arızalar söyleyin bilelim.
OwneR dedi: 7-8bin TL bütçem mevcut. Neden Monster almayın dediniz açıklar mısınız, ek olarak sizin tavsiyeniz nedir? Zayıflıktan kastınız nedir, detaylandırır mısınız? 7-8bin TL bütçem mevcut. Farklı bir cihaz tavsiyeniz mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Ben Monster kullanıyorum OC de bile Max 85 derece gördü aynı model tek fark ekran inçi yani al. Elvedui dedi: 3 adet Monster kullandım. Hepsi en fazla 1 senede arıza çıkardı. Gözüm gibi baktığım halde. Monster almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Hangi arızalar söyleyin bilelim.