2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #21 metinsama dedi: Önerdiğiniz ASUS TUF laptopta kronik ısınma sorunlu. En azından Monster alırsa karşısında muhatap bulabiliyor. Genişletmek için tıkla... ASUS TUF A15 kronik sorunlu değil miydi? 270504 dedi: ASUS TUF A15 kronik sorunlu değil miydi? Genişletmek için tıkla... Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Hatta FX serisi kronik sorunlu değil diye tartışma çıktı diye hatırlıyorum bir konuda.
metinsama dedi: Önerdiğiniz ASUS TUF laptopta kronik ısınma sorunlu. En azından Monster alırsa karşısında muhatap bulabiliyor. Genişletmek için tıkla... ASUS TUF A15 kronik sorunlu değil miydi? 270504 dedi: ASUS TUF A15 kronik sorunlu değil miydi? Genişletmek için tıkla... Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Hatta FX serisi kronik sorunlu değil diye tartışma çıktı diye hatırlıyorum bir konuda.
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 29 Temmuz 2021 #22 metinsama dedi: Bence alınır güzel model. Genişletmek için tıkla... Aynısını kullanıyorum. Dünyanın en kötü bilgisayarı...
metinsama dedi: Bence alınır güzel model. Genişletmek için tıkla... Aynısını kullanıyorum. Dünyanın en kötü bilgisayarı...