Monster Abra’nın hangi kasası daha iyidir?

Programla aşağı çekilmiyor mu sizin rehberinizi okumuştum. Bir program yardımıyla aşağı çekilebiliyordu işlemci hızı.

Aslında oyun oynayan biriyim ama bu sene Unity ile programlama felan uğraşacağım. Bir de sene içinde genelde fifa oynuyorum arada pubg felan yoksa genelde sevdiğim oyunlar strateji oyunları. 1050 güncel hali ama sonuçta 1050 olunca insan biraz çekiniyor.

Programla aşağı çekilmiyor mu sizin rehberinizi okumuştum. Bir program yardımıyla aşağı çekilebiliyordu işlemci hızı.
Bu sicakliklar yeni nesil islemcilerde normal, 95 civarinda olmayan 4GHz islemci yok piyasada. Ama evet sicakliklar sizi rahatsiz ediyorsa biraz undervolt biraz da power management ile 85-90 civarina rahatlikla indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu sicakliklar yeni nesil islemcilerde normal, 95 civarinda olmayan 4GHz islemci yok piyasada. Ama evet sicakliklar sizi rahatsiz ediyorsa biraz undervolt biraz da power management ile 85-90 civarina rahatlikla indirebilirsiniz.

Oyun oynarken bu dereceler rahatsız eder tabiki. Aldıktan sonra deneyim daha sonra yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…