A Antipetiy3 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Monster Aryond 1.1 27 inc 240Hz monitöre sahibim fakat pivot özelliği kullanamıyorum (aşağı indirme). Kilidi var sanırım bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022
Monster Aryond 1.1 27 inc 240Hz monitöre sahibim fakat pivot özelliği kullanamıyorum (aşağı indirme). Kilidi var sanırım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Bende de Acer RG241y var ama yukarı ayarı yapamadım yukarı çekiyorum monitör yukarı geliyor acaba bizmi bilemedik zeus keydrop dedi: Bende de Acer RG241y var ama yukarı ayarı yapamadım yukarı çekiyorum monitör yukarı geliyor acaba bizmi bilemedik Genişletmek için tıkla... yukarı geliyor derken komple yukarı kalkıyor ayakları hani ben ekranı yukarı yapmak istiyom Böyle yukarı baksın Dosya Ekleri 600px-BeyAz_at_eXTREMESLAND_2019.jpg 42,2 KB · Görüntüleme: 54
Bende de Acer RG241y var ama yukarı ayarı yapamadım yukarı çekiyorum monitör yukarı geliyor acaba bizmi bilemedik zeus keydrop dedi: Bende de Acer RG241y var ama yukarı ayarı yapamadım yukarı çekiyorum monitör yukarı geliyor acaba bizmi bilemedik Genişletmek için tıkla... yukarı geliyor derken komple yukarı kalkıyor ayakları hani ben ekranı yukarı yapmak istiyom Böyle yukarı baksın