Monster Aryond A24 alınır mı?

rysvetreni

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Monster Aryond A24 144hz 1ms
Merhaba Kıbrıs'ta yasiyorum ve bildiginiz gibi Türkiye'den monitor getirtmek ozellikle cok zor. Normal sartlar altinda 144Hz 1ms 24 inc bir monitor burada 6-7 bin TL'lerden baslerken Monster Aryond A24 sadece 4500TL belki indirimde daha uyguna bile gelebilir. Kendim Xbox Series S kullanan birisiyim bunun icin ozellikle monitore ihtiyacım var ayrica Monster laptop kullanıyorum o da 120Hz. Dedigim gibi ihtiyacım olan bir şey ve güneyden alirsam 5800-6000TL civarina Odyssey G3 24inc 165Hz monitorunu alabilirim veya direkt kuzeyden 4500TL civarina 144Hz ki zaten 165Hz ile aradaki farki olmadigi icin onu almak daha mantikli geldi. Yardimlarinizi bekliyorum

Alınabilir. Monster monitörleri güzel oluyor.

Alınmaz ghosting sorunlu model.

Al geç.

Alınabilir. Monster monitörleri güzel oluyor.

Monster'ın hiçbir ürünü güzel ve kaliteli değil.

Ben 27 inçlik modeline göre yorum yapmıştım. Bilmiyordum ama attığınız monitör daha iyi zaten.

Hocam mesajda yazan hiçbir seyi okumadiniz mi? Türkiye de yasamadigim icin oradan bir monitor alamayacagimi bahsediyorum gumruk cart curt derken cok pahali tutuyor. Bundan dolayi sizden tavsiye isterken ozellikle belirttim.

Hocam mesajda yazan hiçbir seyi okumadiniz mi? Türkiye de yasamadigim icin oradan bir monitor alamayacagimi bahsediyorum gumruk cart curt derken cok pahali tutuyor. Bundan dolayi sizden tavsiyenizi istedim.

Hocam Kıbrıs'ta Aryond 24 mü var.

Hocam Kıbrıs'ta bulunan teknoloji mağazalarına bakıyorum bir iki link atarım.

Public.cy ve bionic.com.cy den de onerirseniz güneye gecip alabilirim sorun degil ancak euro bazli oldugu icin fiyat doyayli yoldan yukseliyor.

Hocam Kıbrıs'ta bulunan teknoloji mağazalarına bakıyorum bir iki link atarım.

Tabii ki de ancak dedigim gibi burada kuzeyde ozellikle masaustu cok gereksiz pahali. Ayni monitor Türkiye'de 4000 bandindaysa burada 7-8'i buluyor. Ikinci ellerde ise 24inc 165Hz monitor icin adamlar 5 binden basliyor bundan dolayi Monster'i sormustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…