Monster Aryond A24 değerlerini görememek

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Monitör
monster aryond a24
Arkadaşlar merhaba, monitör alacağım ve olabildiğince az riske girmek istiyorum. Monster bir ölü piksel bile olsa değişim garantisi veriyor bu yüzden Monster'a yöneldim biraz ama bu monitörün sRGB ve DCI-P3 değerlerini göremedim. Bunları nereden öğrenirim? Ben hem oyun için hem de tasarım için almak istiyorum. O yüzden bu değerler benim için önemli.

Kullanıyorum fakat öyle aman aman memnun değilim daha iyisi alınabilir eğer bütçeniz varsa.

Kullanıyorum fakat öyle aman aman memnun değilim daha iyisi alınabilir eğer bütçeniz varsa.

Hocam bütçe sorun değil 5K ya kadar da bu firmaların ölü piksel çıktğında uğraştırması canımı sıkıyor. Herkes geri almayız diyor. Bir emin olsam Lenovo R25'i 30 alacağım ama bu konu çok canımı sıkıyor.

Hocam bütçe sorun değil 5K ya kadar da bu firmaların ölü piksel çıktğında uğraştırması canımı sıkıyor. Herkes geri almayız diyor. Bir emin olsam Lenovo R25'i 30 alacağım ama bu konu çok canımı sıkıyor.
Eğer alırken Amazon'dan, Amazon satıcılı olarak alırsanız böyle sorunlar yaşamazsınız.

Eğer alırken Amazon'dan, Amazon satıcılı olarak alırsanız böyle sorunlar yaşamazsınız.

Evet bunu biliyorum amq Amazon TR'nin sattigi ve bana uygun uygun olan bir monitor yok maalesef. Maksimum 5000 liraya hem oyun hem renk duzenleme tasarim icin monitor ariyorum ama bulamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı