Monster Aryond A24 v1.1 alınır mı?

toryy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF
Monster Aryond A24 v1.1 yerine hangi monitörler alınır?
-Pivot hareket.
-Hoparlör
-Minimum144Hz
Monitör arıyorum, bütçeyi kesin olarak belirtemem ama 4.300 TL'ye kadar bütçe diyebilirim.

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız
bunu öneririm. Bütçeyi arttırmayıp hoparlörü çıkarırsanız da
Bu güzeldir.

Monster Aryond A24 v1.1 alınır mı? Niye bu monitör önerilmiyor

Oyun için kullanacağım

Monster Aryond A24 v1.1 alınır mı? Niye bu monitör önerilmiyor

Oyun için kullanacağım
Kronik sorunlu diye biliyorum. Monster zaten monitörleri kendisi üretmiyor. Önerdiğim monitörler daha düzgün monitörler. Oyun için diye değil her hangi bir kullanım için kronik sorunlu monitörler sıkıntı yaratır, paranız boşa gider. Monster sadece monitörlere marka basıyor. Alınmaz.

Monster Aryond A24 v1.1 yerine hangi monitörler alınır?
-Pivot hareket.
-Hoparlör
-Minimum144Hz
Monitör arıyorum, bütçeyi kesin olarak belirtemem ama 4.300 TL'ye kadar bütçe diyebilirim.

Kardeşim monitörü dün aldım ve çok beğendim ghosting sorunu yok her şey cuk tam oturmuş kutunun içinden vidalamak için mini tornavidamsi bir şey çıkıyor yanında HDMI kablosu ve güç kablosu çıkıyor rahatça kurdum bence aşırı F/P aldıgım icin bayağı memnunum Monster diye cekinmistim ama bayağı begendim alin aldirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…