Monster Aryond A24 V2 alınır mı?

Seni artık ciddiye almıyorum kusura bakma.
Bu kadar haksız bir yorumu asıl ben ciddiye almıyorum! Monster'ın ürünlerini kullanmış ve performanslarından memnun kalmış pek çok kullanıcı var. Senin yaşadığın deneyim her ne olursa olsun, böyle genellemek tamamen yanlış ve önyargılı. Monster'ın kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak için çabaladığını görmezden gelmek büyük bir hata! Bu konuda yanılıyorsun!

Peki arkadaşa monster ürünlerini sevdirmek için ne yapabiliriz.

Peki arkadaşa Monster ürünlerini sevdirmek için ne yapabiliriz.

Bana gelip de şu firmayı övmeyin. Sorun yaşayan tonla insan var bizzat kendimde dahil. Monster'ın hiçbir ürününü önermem çünkü kötü. Bu kadar basit daha da bir şey yazmayacağım neye inanırsanız inanın. İki araştırsanız neyin ne olduğunu öğrenirsiniz zaten.

Daha fazla yorum yapmayacağım. Arkadaşımız Monster ürünleri sevmiyor, ben de onu rahat bırakıyorum...............

Dostum sen sadece cevap vermeye odaklısın kusura bakma sana ne desem boş bir sohbet olacak her üründe illaki sıkıntı çeken insan var. Sıkıntı duyulmayan ürün var mı monster benim gördüğüm çevremdeki insanların sıkıntısını çözüyor da. Fakat sen nerede monster övdüğümü düşünüp beni böyle etiketliyorsun.

Sıkıntı duyulmayan ürün var diyorsun da Monster'da sorun yaşama ihtimalin %95 ise X firmasında %25.

Daha fazla yorum yapmayacağım. Arkadaşımız Monster ürünleri sevmiyor, ben de onu rahat bırakıyorum...............
Kötü ürünleri olan bir firmayı sevmemem gayet normal.

Hocam Allah aşkına daha fazla övmeyin şu monitörü. Yanlışlıkla adama Monster monitör aldıracaksınız. @Bariso hocam benim attığım MSI monitörü almak daha mantıklı.
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu model için ne düşünüyorsunuz? Fiyat ve özellikler kısmen aynı ve pivot özelliğide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…