S supernova34 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Bu iki monitörlerden birini almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Monster Aryond A24 V2 Monitör Monster Aryond A24 V2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Asus TUF Gaming VG249Q3R Monitör Asus TUF Gaming VG249Q3R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2025
Bu iki monitörlerden birini almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Monster Aryond A24 V2 Monitör Monster Aryond A24 V2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Asus TUF Gaming VG249Q3R Monitör Asus TUF Gaming VG249Q3R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com