Alican17 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Selamlar Monster Aryond A27 aldım sistemime HDMI ile bağlantısını yaptım çünkü ekran kartımda Display Port'u yok ekran kartım GeForce GT 630 Windows ayarlarından baktığımda en yüksek 60 Hz alabiliyorum sebebi nedir? Kullandığım sürücü sürümü:391.35. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Selamlar Monster Aryond A27 aldım sistemime HDMI ile bağlantısını yaptım çünkü ekran kartımda Display Port'u yok ekran kartım GeForce GT 630 Windows ayarlarından baktığımda en yüksek 60 Hz alabiliyorum sebebi nedir? Kullandığım sürücü sürümü:391.35.
KS KS Alican17 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #11 emreuls dedi: Ekran kartın desteklemiyor olabilir dostum onun dışında monitör ayarlarına bir bak derim biraz kurcala Genişletmek için tıkla... Kurcaladım baktım hz ayarları yok bence ekran kartı ile ilgili muhtemelen Spooderman dedi: Kullandığın kablodan veya ekran kartından. Genişletmek için tıkla... Kablodan olabilirmiki sonuçta kutudan çıkan kablo Artı 0 Eksi
emreuls dedi: Ekran kartın desteklemiyor olabilir dostum onun dışında monitör ayarlarına bir bak derim biraz kurcala Genişletmek için tıkla... Kurcaladım baktım hz ayarları yok bence ekran kartı ile ilgili muhtemelen Spooderman dedi: Kullandığın kablodan veya ekran kartından. Genişletmek için tıkla... Kablodan olabilirmiki sonuçta kutudan çıkan kablo
emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #12 Alican17 dedi: Kurcaladım baktım hz ayarları yok bence ekran kartı ile ilgili muhtemelen Kablodan olabilirmiki sonuçta kutudan çıkan kablo Genişletmek için tıkla... Evet dostum muhtemelen öyledir kafana takma 60 hz ile 60 fps sabit oynarsın oyunları 60 fpsye sabitle dert tasa kalmasın Artı 0 Eksi
Alican17 dedi: Kurcaladım baktım hz ayarları yok bence ekran kartı ile ilgili muhtemelen Kablodan olabilirmiki sonuçta kutudan çıkan kablo Genişletmek için tıkla... Evet dostum muhtemelen öyledir kafana takma 60 hz ile 60 fps sabit oynarsın oyunları 60 fpsye sabitle dert tasa kalmasın
KS KS Alican17 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #13 emreuls dedi: Evet dostum muhtemelen öyledir kafana takma 60 hz ile 60 fps sabit oynarsın oyunları 60 fpsye sabitle dert tasa kalmasın Genişletmek için tıkla... Msi gtx 1050 ti kullanmayı düşünüyorum ilerde sence o ekran kartıyla 240 hz alabilirmiyim? Bu sefer tabiki display kablo kullancam. Artı 0 Eksi
emreuls dedi: Evet dostum muhtemelen öyledir kafana takma 60 hz ile 60 fps sabit oynarsın oyunları 60 fpsye sabitle dert tasa kalmasın Genişletmek için tıkla... Msi gtx 1050 ti kullanmayı düşünüyorum ilerde sence o ekran kartıyla 240 hz alabilirmiyim? Bu sefer tabiki display kablo kullancam.
emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #14 240 fps görebileceğin bir ekran kartı alsan daha mantıklı olabilir 240 hz monitöre . Onun dışında 1050ti ile kullanabilirsin tabi sorun yok. Artı 0 Eksi
240 fps görebileceğin bir ekran kartı alsan daha mantıklı olabilir 240 hz monitöre . Onun dışında 1050ti ile kullanabilirsin tabi sorun yok.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #15 Alican17 dedi: Kablodan olabilirmiki sonuçta kutudan çıkan kablo Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok.Yeni sistemine dene. Artı 0 Eksi
Alican17 dedi: Kablodan olabilirmiki sonuçta kutudan çıkan kablo Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok.Yeni sistemine dene.
KS KS Alican17 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #16 emreuls dedi: 240 fps görebileceğin bir ekran kartı alsan daha mantıklı olabilir 240 hz monitöre . Onun dışında 1050ti ile kullanabilirsin tabi sorun yok. Genişletmek için tıkla... Durumum iyi olursa vakti geldiğinde neden olmasın teşekkür ederim Olmadı milli ekran kartımız 1050 ti kullancam. Spooderman dedi: O zaman sorun yok.Yeni sistemine dene. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
emreuls dedi: 240 fps görebileceğin bir ekran kartı alsan daha mantıklı olabilir 240 hz monitöre . Onun dışında 1050ti ile kullanabilirsin tabi sorun yok. Genişletmek için tıkla... Durumum iyi olursa vakti geldiğinde neden olmasın teşekkür ederim Olmadı milli ekran kartımız 1050 ti kullancam. Spooderman dedi: O zaman sorun yok.Yeni sistemine dene. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler