Monster Aryond A27 v1.1 240 Hz nasıl?

StiltSkin

Hectopat
Öncelikle selamlar, ben ikinci monitör alacağım. Onu da "Monster Aryond A27 v1.1 240 Hz" olarak düşündüm .halihazırda MSI Optix G27CQ4 2K 165 Hz 27inç bir monitör kullanıyorum fakat FPS oyunları için 1080 pikselin daha iyi olduğunu biliyorum. Büyük bir masam var Monster Aryond A27 alıp FPS oyunlarını (Battlefield 5, çıkınca battlefied 6, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege) bu monitörde oynamayı. Hikayeli oyunları şu an kullandığım 2K monitörde oynamayı düşünüyorum. İkinci monitöre zaten ihtiyacım var ve bu Monster monitörün 240 Hz olması beni cezbetti. Bazı forumları araştırdım ghosting sorunu vesaire olduğunu okudum fakat ben her oyunu oynarken arkama yaslanıp belirli bir mesafeden oynuyorum. Şu an MSI Optix G27CQ4 2K ile ghosting test yaptım hafif ghosting var bu beni rahatsız etmiyor oyun oynarken hiç fark etmedim ghosting olduğunu.

İfadeler: T21

Hocam oyunları 1080P'de oynayın.

Kullanan bir arkadaş böyle demiş hocam.

Hocam ben kullanıyorum gayet memnunum.
Renk olsun görüntü olsun ghostinge rastlamadım veya ben göremedim.

@MakeMyDay hocam 2 ay kullandım 1 hafta önce sattım komple sistemi herhangi bir sıkıntısını görmedim açıkçası. Ghosting falan yaşamadım tabii sizde olmayacak diye bir şey yok işlemci olarak Ryzen 5 2600 ekran kartı RX 550 Valorant için almıştım. Monitör gayet iyiydi yani parlaklık vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…