JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 24 Temmuz 2021 #11 Yerli padawan dedi: Özel bir sebebi vardır? Genişletmek için tıkla... Ben çektiğim sıkıntılardan dolayı söyledim. İsteyen istediğini alır.
Yerli padawan dedi: Özel bir sebebi vardır? Genişletmek için tıkla... Ben çektiğim sıkıntılardan dolayı söyledim. İsteyen istediğini alır.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #12 JETTİN ULTİSİ dedi: Ben çektiğim sıkıntılardan dolayı söyledim. İsteyen istediğini alır. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü almayı düşünüyorum. ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
JETTİN ULTİSİ dedi: Ben çektiğim sıkıntılardan dolayı söyledim. İsteyen istediğini alır. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü almayı düşünüyorum. ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
F forzahorizon420 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 92 25 Temmuz 2021 #13 Monitörün LED paneli her markanın farklı olur. Monster'da başka bir yerden alıyordur. Kabı Monster. Gayet de alınır. Hocam aradınız mı stok gelmeyecek miymiş? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Monitörün LED paneli her markanın farklı olur. Monster'da başka bir yerden alıyordur. Kabı Monster. Gayet de alınır. Hocam aradınız mı stok gelmeyecek miymiş?