animefanboy Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 228 26 Kasım 2020 #1 Normalde Monster siparişi verecektim ama son kez bakayım derken AOC'un fiyatı gözüme çarptı çok kararsız kaldım. Linkleri aşağı bıraktım. Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/aoc-c27g2ze-bk-27-240hz-0-5-ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV00000WH1XQ?magaza=Hepsiburada
Normalde Monster siparişi verecektim ama son kez bakayım derken AOC'un fiyatı gözüme çarptı çok kararsız kaldım. Linkleri aşağı bıraktım. Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/aoc-c27g2ze-bk-27-240hz-0-5-ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV00000WH1XQ?magaza=Hepsiburada
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 26 Kasım 2020 #2 AOC kaliteli bir markadır, malzeme kalitesi vb. konularda kalitelidir. @SkyRose
animefanboy Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 228 26 Kasım 2020 #3 Yehetto dedi: AOC kaliteli bir markadır, malzeme kalitesi vb. konularda kalitelidir. @SkyRose Genişletmek için tıkla... Benim de o yüzden aklımı karıştırdı Monsterı önericek arkadaşlar var mı
Yehetto dedi: AOC kaliteli bir markadır, malzeme kalitesi vb. konularda kalitelidir. @SkyRose Genişletmek için tıkla... Benim de o yüzden aklımı karıştırdı Monsterı önericek arkadaşlar var mı
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 26 Kasım 2020 #4 animefanboy dedi: Benim de o yüzden aklımı karıştırdı Monsterı önericek arkadaşlar var mı Genişletmek için tıkla... Monster'ında fiyatına göre kötü olduğunu düşünmüyorum. 400TL fazla vermek size "koymayacaksa" AOC tercih etmenizi öneririm.
animefanboy dedi: Benim de o yüzden aklımı karıştırdı Monsterı önericek arkadaşlar var mı Genişletmek için tıkla... Monster'ında fiyatına göre kötü olduğunu düşünmüyorum. 400TL fazla vermek size "koymayacaksa" AOC tercih etmenizi öneririm.