Monster Aryond A27 V2 27" monitör alınır mı?

uanjgs

Centipat
Daha fazla  
Monitör
MONSTER Aryond A27 V2 27"
Çok pahalı olmayan ve özellikleri iyi olan monitör bakıyordum Monster'ın.
MONSTER Aryond A27 V2 27"
Bayağı içime sindi, sizce nasıl alınır mı? Önceden Monster kullanmış olanlar fikirlerini belirtirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2.5 senedir 240Hz olan V1 modelini kullanıyorum, şu zamana kadar hiçbir problem çıkartmadı bana. Sistem yükselttiğim için 2K monitöre ihtiyacım vardı, V2 32" modeli tercih ettim. Gayet F/P bir ürün yalnızca 32" aşırı büyük geldi bana o sebeple Monster ile görüşüp 27" modeliyle değişim sağladım. Şu an Monster A27 V1 ve V2 modelini kullanıyorum, iki monitörü de kesinlikle tavsiye ederim. Hem ürün olarak hem de müşteri memnuniyetinde aşırı iyi iş çıkartıyor Monster.

Yaklaşık 2.5 senedir 240Hz olan V1 modelini kullanıyorum, şu zamana kadar hiçbir problem çıkartmadı bana. Sistem yükselttiğim için 2K monitöre ihtiyacım vardı, V2 32" modeli tercih ettim. Gayet F/P bir ürün yalnızca 32" aşırı büyük geldi bana o sebeple Monster ile görüşüp 27" modeliyle değişim sağladım. şu an Monster A27 V1 ve V2 modelini kullanıyorum, iki monitörü de kesinlikle tavsiye ederim. hem ürün olarak hem de müşteri memnuniyetinde aşırı iyi iş çıkartıyor Monster.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı