Monster Aryond A27 V2 27" vs Samsung Odyssey G5 G55C 27''

kapalakbey

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Monster Aryond A27 V2 27" 1 ms 2K Curved pivot 180 Hz bu monitörü almayı düşünorum. MSI MAG 27cq6pf 27" 0.5 ms 2K Curved 180 Hz, Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552euxuf 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz bunlar arasında kaldım. Curved bir monitör istiyorum.

Son düzenleme:
Bunu alın.
veya

Bunu alın.
Veya.

G65 için o kadar bütçem yok ve Curved istiyorum.

curved istiyorum

G65 için o kadar bütçem yok ve Curved istiyorum.

Curved istiyorum.

G5 Black smearing sorunlu ve kötü bir monitör onu baştan ele. Monster'ında genel olarak monitörleri kötü. V2 olanın incelemesine şimdi baktım göremedim ama, geçenlerde A27 v1.2 veya A32 V2 olanındı hatırlamıyorum incelemesine bakmıştım ve iyi değildi. Curved alacağım diye giriş seviye VA panellere yönelmek bence mantıklı değil. Renk gamutu ve Black smearing sorunundan dolayı pişman olabilirsiniz. MSI da keza aynı baktım bulamadım. VA paneller öyle kafana göre alabileceğin bir panel türü değil. Aslında tüm monitörler için geçerli olsa da VA panellerde çok daha önemli bir konu.

Curved panellerin %99'u VA ve bu bütçelerde iyi bir Curved VA görmedim ben. Ben şansımı deneyeceğim derseniz tabii ki sizin bileceğiniz iş. Forumda bu tarz monitörleri alıp sonra da VA alınmaz ghosting yapar diyen çok fazla oluyor. Önden uyarı geçeyimde ben demedi demeyin.

Tabii kesinlikle memnun olmazsınız demiyorum. Forumda G3 fiyat performans kralı kullanıyorum ve çok memnunum diyende gördüm. Yine de 10 kullanıcıdan 9 tanesinin rahatsız olacağı kadar bir sorun varsa ben ona almayın derim. Diğer 1 tanesi de rahatsız olmuyorsa sorunun ne olduğunu bilmiyordur muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı