Monster Aryond A27 vs AOC 24G2U

Hocam elimdeki AOC 24G2U'yu vermedim Monster almadım 1600 AF işlemcim + anakartı satacağım + AOC 24G2U'yu 2.el sahibindenden

ASUS XG248Q 240Hz monitör alacağım iyi midir Param Güvende ile​

3300 sadece 1 tane ölü pikseli var değer mi sizce.
Değmez hocam. O kadar para verip ölü pikselli monitör alınmaz hem de 2.el. Şahsen ben almazdım yani. Üstelik o monitörden daha f/p monitörler var benim önerdiğim VG258QM gibi. İiyama çok daha iyi olur eğer bütçeniz o kadarsa.

Adam sıfır ölü piksel sıfırdan farkı yok yazmış alien ware 24 inç 240 Hz 3900TL o nasıl.

Bütçem sıfırlara yetmez hocam.

AOC 24G2U kullandım.

• Belirgin şekilde ışık sızması vardı.
  • Ölü pixel vardı. (Şans işi)
  • Ghosting var ancak çok değil.
  • Renkleri gayet güzel.
  • USB girişleri mevcut.

Şu an Asus TUF VG259QM kullanıyorum. Hiç ışık sızması ve ölü pixel yok. 280Hz IPS olup daha pahalı olmasına rağmen AOC 24G2U'nun renkleri bana daha güzel gelmişti. Zaten Asus TUF VG259QM %99 sRGB, AOC 24G2U ise %126 sRGB.

AOC'u tavsiye ederim zaten 27 inçte FHD tavsiye etmiyorum.

Adam sıfır ölü piksel sıfırdan farkı yok yazmış alien ware 24 inç 240 Hz 3900TL o nasıl.
Modeli ne?
Bütçem sıfırlara yetmez hocam.
2.el demiştim ben ama... BenQ monitörlere de bakabilirsin.

0 olarak şundan başka önerim yok zaten bu bütçeçye uygun:
Bir kez atmıştım. Tekrar atayım dedim.
Gayet iyi monitör. Bütçeni zorlamaya veya 2.el riskine girmene değmez. Ama sağlam bir 2.el bulursan alabilirsin.

Son düzenleme:

Dell Alienware 240Hz 1ms 24.5ınc monitör böyle yazmış​

Hocam iiyama 165 Hz ile 240 arasında çok fark olur mu?

AW2521HFl'dir o zaman büyük ihtimalle. Sıkıntısızsa alabilirsin hocam.

OC ile 180Hz civarına çıkar ama yine 240'i yakalamaz. 180 ile 240 arasında çok fark var.

Aldım sonunda monitörü hocam

ViewSonic XG2530 monitör 24.5 240Hz 1ms TN panel​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…