Hangi monitörü almalıyım?
27 inç sıkıntı yaratır mı?
Ekran kartım 3060 Ti 2K monitöre bütçem maalesef yetmiyor aralarında 200 TL var.
Bu fiyat farkına değer mi?
G-Sync olması için bile değebilir sanırım ve HZ değeri fazla.
Cevaplarsanız sevinirim.
İlk öncelikle merhaba iyi akşamlar dilerim bende 165hz 1920x1080p 27 inç bir mönitör kullanıyorum gayet memnunum g sync meselesine gelince display port bir kablo ile free sync ve g sync uyumlu bir şekilde çalışıyor gayet memnunum ama kavisli alırsanız göz ağrınız birazcıkta olsa düşecektir. Çünkü ekranın kenarlarınıda görüyor olacaksınız.
İlk öncelikle merhaba iyi akşamlar dilerim bende 165Hz 1920X1080P 27 inç bir monitör kullanıyorum gayet memnunum G-SYNC meselesine gelince Display Port bir kablo ile Free Sync ve G-SYNC uyumlu bir şekilde çalışıyor gayet memnunum ama kavisli alırsanız göz ağrınız birazcıkta olsa düşecektir. Çünkü ekranın kenarlarınıda görüyor olacaksınız.
AOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Eğer FPS oynu oynamıyorsan 240Hz saçma olur. Bu monitör daha iyi.
Eğer fps oyunu oynamıyorsanız ben asusu tavsiye ederim özellikleride bi hayli fazla 144hz gayet yeterli 3060 ti için ve doğal renklerde alıyor olacaksınız.
Eğer FPS oyunu oynamıyorsanız ben ASUS'u tavsiye ederim özellikleride bir hayli fazla 144Hz gayet yeterli 3060 Ti için ve doğal renklerde alıyor olacaksınız.
Eğer sizin için önemli ise g sync ve free sync destekleyen bir display port kablosu almanız yeterli olacaktır daha sonra Nvidia'nın en güncel sürücüsünü kurun sistemi yeniden başlatin ve g sync aktif olacaktır.
Eğer sizin için önemli ise G-SYNC ve Free Sync destekleyen bir Display Port kablosu almanız yeterli olacaktır daha sonra NVIDIA'nın en güncel sürücüsünü kurun sistemi yeniden başlatin ve G-SYNC aktif olacaktır.