Celik2TR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 87 4 Aralık 2020 #11 Eresbos dedi: Sağ olun 3060 Ti ile güzel bir ikili olurlar umarım. Genişletmek için tıkla... Bu sizin kararınız eğer içiniz rahat olucaksa bizlik pek bir problem yok. Dedim gibi hayırlı günlerde kullanın.
Eresbos dedi: Sağ olun 3060 Ti ile güzel bir ikili olurlar umarım. Genişletmek için tıkla... Bu sizin kararınız eğer içiniz rahat olucaksa bizlik pek bir problem yok. Dedim gibi hayırlı günlerde kullanın.
Yuksuk Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 59 4 Aralık 2020 #12 Eresbos dedi: Sağ olun 3060 Ti ile güzel bir ikili olurlar umarım. Genişletmek için tıkla... Monitör gelince düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum.
Eresbos dedi: Sağ olun 3060 Ti ile güzel bir ikili olurlar umarım. Genişletmek için tıkla... Monitör gelince düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum.
E Eresbos Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #13 Yuksuk dedi: Monitör gelince düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam paylaşırım.
Yuksuk dedi: Monitör gelince düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam paylaşırım.