Merhaba. 2K 165Hz NVIDIA G-Sync özellikli 2 monitör buldum 6 bin TL civarı bu ikisi sizce nasıl başka monitörlere mi yöneliyim yoksa bu ikisinde birisini mi almalıyım?
Monster da Gigabyte da çok iyi paneller üretmiyorlardır diye tahmin ediyorum. Samsung, LG, Viewsonic, AOC, BenQ gibi markalar tercih edilebilir. (Belirttiğiniz fiyat bandında istediğiniz özellikleri taşıysn ürünleri var mı bilmiyorum.)
Ama bu ikisi arasından ben 32 inçliği tercih ederdim.
Merhaba. 2K 165Hz NVIDIA G-Sync özellikli 2 monitör buldum 6 bin TL civarı bu ikisi sizce nasıl başka monitörlere mi yöneliyim yoksa bu ikisinde birisini mi almalıyım?
Bence Monster ile hiç uğraşma, bir Monster kullanıcısı olarak ilk aldığımda ghosting ve renk konularında çok acı çekmiştim. Gigayte modelini babam kullanıyor gayet memnun diyebilirim. Hem 32 inc'de rekabetçi oyunlar için ideal değil.
Monster panel üretmiyor. Tercih edilmemeli. Gigabyte iyi fakat VA panel. Ghosting ne derece olur emin değilim.
2K monitör alacaksanız Cooler Master monitöründe indirim bekliyoruz. Takipte kal.