3gun once IPS panel aldim amazondan yaklaşık bu fiyata geldiğinden beri sinir krizi geçiriyorum siyaha hasret kaldim. IPS i iade edip bunu alasım geliyor. Forumda VA yi aşağı cekme IPS i yuceltme akımı var bende o akıma kapıldım ama iyimi yaptım kötümü yaptım hayırlısı bakalim
3gun once IPS panel aldim amazondan yaklaşık bu fiyata geldiğinden beri sinir krizi geçiriyorum siyaha hasret kaldim. IPS i iade edip bunu alasım geliyor. Forumda VA yi aşağı cekme IPS i yuceltme akımı var bende o akıma kapıldım ama iyimi yaptım kötümü yaptım hayırlısı bakalim
Bu konuya deginmenize çok sevindim çünkü şuan aldığım IPS monitörden önce VA kullaniyordum ve hic gözüme batmamıştı normalde takintiliyimdir ama hic dikkatimi cekmedi acaba tam olarak hangi durumlarda ghosting göze batıyor.
Bu konuya deginmenize çok sevindim çünkü şu an aldığım IPS monitörden önce VA kullaniyordum ve hiç gözüme batmamıştı normalde takintiliyimdir ama hiç dikkatimi cekmedi acaba tam olarak hangi durumlarda ghosting göze batıyor.
Genellikle karanlık sahnelerde, hızlı hareket edilen oyunlarda ve oyunlardaki hareketli cisimlerde, yarış oyunlarında normal bir şekilde bir yazı okurken bile farenin tekerleğiyle aşağıya indiğinizde arkasında iz bırakarak geçer.
Genellikle karanlık sahnelerde, hızlı hareket edilen oyunlarda ve oyunlardaki hareketli cisimlerde, yarış oyunlarında normal bir şekilde bir yazı okurken bile farenin tekerleğiyle aşağıya indiğinizde arkasında iz bırakarak geçer.
Samsung G5'lerde bu fiyata iniyor arada ama onda da aynı sıkıntı var 2K yüksek Hz sorunsuz almak için 7-8k ya çıkmak lazım en azından.