PS 5'im ve PC için bu monitörü almayı düşünüyorum. Çevremdekiler de bu monitörün gayet iyi bir tercih olduğunu söylediler. Fakat bazı sayfalara baktığımda monitörün çok kötü olduğu söyleniyor, kafam karıştı. Sizce alınır mı? Alınmaz mı? alınmazsa ne tercih edilebilir?
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Monster monitörü VA panel kullanıyor beni attığım çok daha iyi.
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Benim de ekranım IPS ama neredeyse her IPS ekranda ışık sızması var. Az bile olsa. Ghosting denilen takılmalar VA panellerde düşük Hz'lerde gözükebilir
Benim de ekranım IPS ama neredeyse her IPS ekranda ışık sızması var. Az bile olsa. Ghosting denilen takılmalar VA panellerde düşük Hz'lerde gözükebilir.
www.epey.com