Monster Aryond A32 V2 Curved monitör Firmware güncelleme sonrası görüntü vermiyor

ruthless_my35

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ9 12900KF
Sıvı Sığutucu: Msi Coreliquid 2 360mm
Ekran Kartı: Asus RTX 4060 Tİ White
Anakart: Asus Rog Strix Z690-A Gaming Wifi White
Ram: Xpg D50 Spectrix 16X4 64GB 3200mhz (4800OC)
Depolama: 3.5TB
Kasa: Zoko King White Akvaryum
Meslek
Memur
Monitöre USB yazılım güncellemesi attım. 30 dk bekledim görüntü gelmesi için maalesef gelmedi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten bunu herkese söylüyoruz. Monitör ve BIOS güncellemesi yapmanız için artık cihazın kusurlu çalışması gerekiyor. Eğer cihaz stabil çalışıyorsa bu güncellemelere kesinlikle gerek yok.
Bu hataya düşmüşsünüz. Yapacak bir şey yok. Hiçbir şekilde ekrana Power gitmiyor mu anlamadım?

Gerçekten bunu herkese söylüyoruz. Monitör ve BIOS güncellemesi yapmanız için artık cihazın kusurlu çalışması gerekiyor. Eğer cihaz stabil çalışıyorsa bu güncellemelere kesinlikle gerek yok.
Bu hataya düşmüşsünüz. Yapacak bir şey yok. Hiçbir şekilde ekrana Power gitmiyor mu anlamadım?

Evet güncelleme attığıma pişman oldum monitörü yakmışım haberim yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı