Monster Aryond A32 vs MSI MAG 325

Bütçe
13000

dsertkaya

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Msi mag 325 vs monster a32 v2
Arkadaşlar aşağıda ikisi arasında kaldım. Bütçem yetiyor ikisini de ama F/P olarak en mantıklı olanını almak istiyorum. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak sizce hangisini alayım, şimdiden teşekkürler.

Ayrıca bu panellerde bir monitör almak yerine göz zevkini de düşünerek Fast IPS panel bir monitör daha sağlıklı olur. Kendi kullandığım ASUS ROG STRIX monitörün linkini atıyorum hemen.

Ekran netliği parlaklığı ve panel kalitesi olarak mükemmel bir ürün 2K ve 180 Hz. 32 inç de kesin kararlı değilim 27 inç de bakabilirim derseniz kesinlikle tercih sebebi olabilir.

Bu fiyatlara çok güzel ips monitörler var ama ben kurved monitör almak istiyorum. Bu yüzden dolayı bu ikisine yöneldim. Malum kurved de ips olunca fiyat bayağı bir yükseliyor
Rtx 4070 ve ryzen 5 7600 var.
İkisi arasında zorundaysanız MSI daha güvenilir sayılır. Bana sorarsanız bu fiyatlara çıkmışken sağlam bir IPS panel almanız daha iyi olur.

Bu fiyatlara çok güzel ips monitörler var ama ben kurved monitör almak istiyorum. Bu yüzden dolayı bu ikisine yöneldim. Malum kurved de ips olunca fiyat bayağı bir yükseliyor
Rtx 4070 ve ryzen 5 7600 var.
Ben karar veresiye amazon indirimi bitmiş zaten :D
MSI MAG 32CQ6F Monitör
Bunu buldum şimdi de

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı