Monster aryond monitörüm vardı üzerine kamera çarptı Webcam yani ama çok yavaş çarptı fakat anında kırıldı yapabileceğim durum nedir? Daha önce başına gelen oldu mu garanti falan?
Monster aryond monitörüm vardı üzerine kamera çarptı Webcam yani ama çok yavaş çarptı fakat anında kırıldı yapabileceğim durum nedir? Daha önce başına gelen oldu mu garanti falan?
Geçmiş olsun. Bizim TV kırığına benzemiş. Garantiye yollayın mümkünse. Fakat bence de kabul etmezler. Böyle kırıklar genelde panelle ilgili oluyor. Panel fiyatı da malum...
Aynısını flash belleğin kapağını unutup laptopun ekranını kapattığımda yaşamıştım.(Çok kötü bir his.)
Sonra sinirden duvara vura vura parçalamıştım.
Hani sana parçalama tavsiyesi vermeyeceğim ama garantiye verip bir fiyat almalısın.
Ona göre karar verirsin zaten.
benimde monitörümün kendiliğinden iç ekranı kırıldı dışarıdan herhangi bir darbe izi vs.hiç birşey yok fakat ekran içten kırık servise gönderdim 2.300 tl istiyorlar şaka gibi yenisi 2.500 tl