Seth Kane Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 31 5 Aralık 2020 #1 Monster aryond monitörüm vardı üzerine kamera çarptı Webcam yani ama çok yavaş çarptı fakat anında kırıldı yapabileceğim durum nedir? Daha önce başına gelen oldu mu garanti falan?
Monster aryond monitörüm vardı üzerine kamera çarptı Webcam yani ama çok yavaş çarptı fakat anında kırıldı yapabileceğim durum nedir? Daha önce başına gelen oldu mu garanti falan?
A arka Yoctopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #11 aynı modeli bugün kırdım yanlışlıkla mikrofonun ucu değdi çok yavaş bi şekilde sen tamir ettirdiysen ne kadar tuttu bana bi fiyat verebilirmisin Artı 0 Eksi
aynı modeli bugün kırdım yanlışlıkla mikrofonun ucu değdi çok yavaş bi şekilde sen tamir ettirdiysen ne kadar tuttu bana bi fiyat verebilirmisin
BurakClk Kilopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #12 Selamlar, Konuyu hortlatmış gibi olacak ama, acaba yaptırabildiniz mi? O dönemdeki fiyatını öğrenebilir miyim? @arka @Seth Kane Artı 0 Eksi
Selamlar, Konuyu hortlatmış gibi olacak ama, acaba yaptırabildiniz mi? O dönemdeki fiyatını öğrenebilir miyim? @arka @Seth Kane