Hocam haklısınız fakat iade muhabbeti yeni oldu ve yarın erken saatte Monster mağazasının bulunduğu bölgeye doğru gideceğim, yol üstü. Bu saatte de arayamayacağım için, websiteden de iade edecek kişi konusunu bulamayacağım için konu açtım.
Fare ve soğutucu da aldık yanında dediğine göre onlarda Monster'dır diye tahmin ediyorum. Monster mağazası farklı marka soğutucu ve fare satmıyor zaten.
Geçen sene T7 20.5 almıştım mağazada. MUX açıkken DP üzarinden hariciye görüntü alamadığım için 2 gün sonra iade ettim hiçbir zorluk çıkarmadılar.
Buradan okuduğuma göre şunu da anlıyorum: bilgisayar boş olarak geldi, açıldığı gibi BIOS'a atıyordu. FreeDOS bile değildi yani. Bilgisayara Windows kurup kullandı sahibi, daha sonra iade etmeye karar verdi. İade edilmeden evvel ben diski tamamen temizleyip, Windows'u da bırakmayıp versem, yani bir işletim sistemi kurmuş olmam problem olmaz değil mi?
Monster'da koşulsuz iade olayı varmış iade edebilirsin o zaman. Sende fatura olsun yeter ve iade yapılacak IBAN gibi banka bilgileri de isteyebilirler.