Monster bilgisayar bir sıkıntı yokken 6 ayda bir ücretsiz bakıma götürülmeli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 senedir bilgisayarımı kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç bakıma götürmedim ama götürsem mi tam emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım? Şuan bilgisayarda sıkıntı pek de yok gibi. Bir de bakımda tam olarak ne yapıyorlar, macun değişimi vs. diye biliyorum ama tam olarak ne yapıyorlar? Bir faydası oluyor mu?

Bedava bakım işte götür gitsin. Acer servisi burada olsa ben de verecektim. Şimdilik alt kapağı söküp fanların tozunu almakla yetiniyorum garanti bitince PTM 7950 uygulayacağım.

Faydası olur tabi ki tozları felanda alıyorlar.
Bilgisayara falan bir zarar gelmez değil mi, kendin direkt şubesine gidip bırakacağım. Uzun sürüyor mu?

Bedava bakım işte götür gitsin. Acer servisi burada olsa ben de verecektim. Şimdilik alt kapağı söküp fanların tozunu almakla yetiniyorum garanti bitince PTM 7950 uygulayacağım.
Bedava olan şeylerden bir tırsıyorum hocam

Şuanlık bilgisayarda bir sıkıntı yokken götürmeye çekindim ama götürmek de istiyor gibiyim. Kararsız kaldım. Bir şey olmasından endişe ediyorum

Hocam alt kapağını açıp fanların tozunu alın yeterli.
Onlarında bakım adı altında yaptıkları bu kadar mı sadece? O zaman çok da uzun süren bi işlem değil bu

• Fan ve toz temizliği
  • Klavye ve ekran temizliği
  • Termal macun yenilemesi
  • CPU ve GPU soğutması için termal macun kullanan notebook modellerinde termal macun yenilenir.
  • CPU için termal macun, GPU için sıvı termal macun kullanan notebook modellerinde termal macun yenilenir.
  • CPU ve GPU soğutması için sıvı termal macun kullanılan notebook modellerinde yenileme yapılmasına gerek bulunmamaktadır.
  • Notebook modelinizin soğutmasına ait detaylı bilgiler bakım sırasında size verilecektir.
Bunlar yapılıyor dediklerine göre, bir zarar gelmez kendilerine kalır suç zaten yine güvenemezsen laptopun heryerini fotoğraf yada video ile çek sorun olursa atarsın.

Teşekkür ederim, o zaman siz bakıma gitmesini tavsiye ediyorsunuz değil mi

Beleşe bakım mis gibi bende her 6 ayda götürün daha ne istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…