Monster bilgisayar kaç yıl götürür?

Thrian

Hectopat
Merhaba ben Monster 25.1 almayı düşünüyorum. Acaba bu bilgisayar beni 10 sene götürür mü? Gerekirse sonrasında SSD takabilirim. Bu bilgisayarda hem oyun oynayıp hem de işlerimi halledeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 yıl zor, bakımını çok iyi yapman lazım.

10 yıl çalışır iş yaparsın, ama güncel oyunlarda teknik özelliklerine göre AAA oyunlarda bi' 3 sene içinde patlayabilirsin.

Laptop'u temiz kullanırsan gündelik işler için 15 yılda sizi götürür. Oyun tarafında Ultra grafik merakınız yoksa 7-8 yıl oyun amaçlı kullanılabilir, GTX 800-900 serisi ekran kartlı laptoplar ile bugün hala oyun oynayanlar mevcut. Ancak ben yeni çıkan AAA oyunları Ultra grafiklerde oynamak istiyorum derseniz her gün artan sistem gereksinimleri ile 1 yıl sonra yetersiz kalabilir.

Amacım o kadar yüksek grafikte oynamak değil tam tersi orta düşük arası oynamak ve oynadığım oyunlar genellikle Valorant LoL vs. fakat yeni bilgisayar alınc Witcher 3'ü 1080 orta ayarlarda oynamaya çalışırım. Böyle bir şekilde 10 sene gider mi? 10 sene gider miden kastım da 10 sene sonra oyunlarda 200 FPS alırken 150 alman sorun değil üniversitede kullanabilir miyim?
10 yıl zor, bakımını çok iyi yapman lazım.

10 yıl çalışır iş yaparsın, ama güncel oyunlarda teknik özelliklerine göre AAA oyunlarda bi' 3 sene içinde patlayabilirsin.

İş görür diye tahmin ediyorum, bakımını iyi yaptığın sürece gidecektir.

Hocam 10 yıl zor tabi sık bakım ve iyi bakarsanız belki götürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…