Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Acer Aspire 7 A715-51G modeli Amazon'da uzun süre indirimdeydi 16.000 civarı bir fiyata yükselmiş, bütçeyi arttırırsanız tercih edebilirsiniz şu an kullanıyorum ve hiç bir konuda bir problem yaşamadım (Almayı düşünürseniz 8Gb'lık bir modül daha sepete ekleyebilirsiniz.)
Hiçbir modelini kesinlikle önermem Monsterin. Oyun oynayacaksanız kesinlikle önermem harici ekran kartı yok, üzerindeki işlemci de gücü azaltılmış versiyon bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm ve Monster alıp da memnun olan kişi tanımıyorum.
Hiçbir modelini kesinlikle önermem Monsterin. Oyun oynayacaksanız kesinlikle önermem harici ekran kartı yok, üzerindeki işlemci de gücü azaltılmış versiyon bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm ve Monster alıp da memnun olan kişi tanımıyorum.
Aksine ben de çok kişi tanıyorum memnun kalan. Elimdeki cihaz Abra A7 ve 2 senedir kullanıyorum. Tek bir sorunum bile olmadı. Her markada birçok sorun çıkabiliyor. Fiyat/performans olan bir markada ise daha fazla şikayet olması normaldir. Fiyatı kısabilmek için bazı şeylerden de kısmaları gerekiyor.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Bu modelin YouTube videolarına ve kullanıcı yorumlarına bakmanızı önereceğim çünkü yeterli bilgiyi buradan alamamanız olası. Misal ben almadan önce YouTube üzerindeki neredeyse tüm videolarını izlemiştim, farklı modellerine de bakmıştım, arkadaşlarımı darlamıştım.
Konu sahibi arkadaşım bütçen nedir ve hangi amaçla almak istiyorsun yazarsan yardımcı olalım, bunun haricinde bu markadan uzak durmanı şiddetle tavsiye ederim.
Hele ikisi aşağı yukarı aynı, sadece giriş farkı var. Bir de Pavilion'un RAM 2x4 ama Acer hakkında bilgi bulamadım. Belki 1x8'dir onu almak daha mantıklı olabilir. Şu an Acer, sorduğunuz Huma'dan çok daha üstün ve aynı fiyata bulunabiliyor.