Monster bilgisayar temizlik ve macun değişimi

Arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beri temizletmedim. Temizlik yaptıklarında termal macun da değiştiriliyormuş. Bu değişim sonrasında format atılacak mı bilgisayarıma? Atılmayacaksa da verileri kaybetme riskim var mı? Daha önce telefonumun bataryası değişecek her şeyim kalacak diye verdiğim bir serviste sıkıntı olmuş ve tüm verilerim gitmişti. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum bilgi verebilecek biri varsa çok sevinirim.

Dostum şehirden şehire değişir mi bilmiyorum ancak ben Monster bilgisayarımı bakım için göndermek istedim. Bana pandemi nedeniyle kargoyla göndermen lazım ve kargoyla sana iade edeceğiz dediler. Sormadıysan bu detayı sor bence kargoya güvenemem bu konuda.

Format atmıyorlar termal bakım sırasında. Herhangi bir arıza durumunda bilgi kaybı olma ihtimali olursa da önceden bilgilendiriyorlar.

İstanbuldayım ben, Kadıköy'deki mağaza teknik destek sunuyor diye biliyorum kendim götüreceğim.
Format atmıyorlar termal bakım sırasında. Herhangi bir arıza durumunda bilgi kaybı olma ihtimali olursa da önceden bilgilendiriyorlar.
Önemli verilerim var ona göre HDD alıp yedekleme yapacağım.
Sadece macun değişimi ve temizlik için format atmazlar diye düşünüyorum. Ama sen yine de servise verirken format istemediğini söylersen daha iyi olur. İşini garantiye almış olursun.
Teşekkür ederim dostum. Servis süresi hakkında bir bilgin var mı?

''Sizin ve çalışanlarımızın sağlığı için mağaza ve teknik servis hizmetlerimizi geçici süreliğine uzaktan gerçekleştiriyoruz.''

Hayır bilgisayarınıza format atılmayacağına emin olabilirsiniz. Daha önce gönderdim ve gönderen arkadaşlarım oldu format atılması söz konusu bile değil.

Ben de aynı mağaza ile konuştum ve bana kargoyla gönder dediler. Aramadıysan bir ara bence belki değişmiştir.
Hocam aşırı saçma değil mi? Neden bilgisayarımı kargoya emanet edeyim 1 saatlik yol zaten benim için. Kargo 2 güne götürecek. Kırılır mı kayıp mı olur riski de cabası.

Hocam aşırı saçma değil mi? Neden bilgisayarımı kargoya emanet edeyim 1 saatlik yol zaten benim için. Kargo 2 güne götürecek. Kırılır mı kayıp mı olur riski de cabası.

Haklısınız hocam ben de aynı şeyi düşünüp emanet etmedim. Ne desem bilemedim ama oradakilerin de bir suçu yok sonuçta karar genel merkezden çıkıyor. O yüzden konuşmayı uzatmayıp teşekkür ettim ve telefonu kapadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…