Monster bilgisayarda ölü piksel çıktı

Yukarıda bahsetmedim ama aldığım cihaz i7 10875h işlemciye sahip i7 olması da önemli benim için hem uzun ömürlü olması hem de daha performanslı çalışması için.
Hocam işlemci farkı var lakin bu bütçede şu ürünü önerebilirim. Acer markasının üst düzey serisi. Aldığınız ürünün stokları varsa iade edip yine aynısını alabilirsiniz dilerseniz. Tulpar serisinin bu modelinde kronik sorunlar var mı bilemiyorum ama. https://www.hepsiburada.com/acer-pr...nh-qauey-003-p-HBCV00000AQSSA?magaza=Teknorya

Teknoloji biraz şans işidir. Yıllarca sorunsuz kullandığım için memnun kalıp Acer bir laptop aldım wifi kartı sorunlu olduğu için iade ettim. Yerine kalitesi ile bildiğim Asus marka laptop aldım, ölü piksel çıktı ve iade ettim. İnceleyerek bir Asus daha aldım onun da ekran kablosu bir ay sonunda yerinden çıktı ve görüntü gitti, tamir gördü geri verildi. Bu bilgisayar zamanının en iyi oyuncu bilgisayarları idi hep. Kablosu yerine takılan bilgisayarı 5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım bir daha. Birçok firma ölü pixel ile ilgili farklı politika izliyor. Kimisi 5 adet çıkarsa sorun yok deyip ilgilenmiyor kimisi hemen değiştiriyor. Önemli olan bilgisayarın tamir görmesinden çok bilgisayarın servis güvencesinin, malının arkasında durup evet ayıbımı örteceğim diyebilmesidir.

Cihazı aldığınızda iyi ki test etmişiniz. Uzun yıllar çalışacak cihaz için birkaç saatlik testler çok fazla değil.
Cihazdan memnunsanız değişim isteyin. Değişim yerine para iadesi de talep edebilirsiniz. Panel hataları üretim sırasındaki genellikle kusurdan (toz kaçması gibi), kaynaklanıyor. Artabiliyor.

Aldıdğınız ürün sistem özellikleriyle göz boyayabilir ama o özellikleri o fiyata satmalarının bir sebebi var.

Hocam peki sizce attığım cihazı iade edip yenisini alsam nasıl olur? Cihazın özelliklerinden çok hafifliği çok hoşuma gidiyor 1.7 kg. Diğer markalarda bu hafiflikte bu konfigürasyonu yakın fiyatlara bulmak neredeyse imkansız.

Yani panel değişimi mi önerirsiniz?

Bende artmasından korkuyorum maalesef.

Aldıdğınız ürün sistem özellikleriyle göz boyayabilir ama o özellikleri o fiyata satmalarının bir sebebi var.

Evet haklısınız bunu göze aldım tabii ki bu fiyatı verip bir ASUS, Dell veya MSI kalitesi beklemiyorum fakat hem özellikleri hem de hafif bir cihaz olması beni çok cezbediyor cihaz ile ilgili bir şikayetimde yok sayılır. Ama yine de yeni bir cihazı tamire sokmak çok can sıkıcı bir durum. Peki siz bu fiyatlara bunun kadar güçlü olmasa da i7 ve hafif bir oyun bilgisayarı önerebilir misiniz?(Cihazı neredeyse her gün taşıyacağım için 1.7 kg olmasa da 2 Kg'ı çok geçmezse ağırlığı sevinirim )

Hocam alınabilir bir model. Taşınabilir bir bilgisayar aradığınızı gözden kaçırıp Predator önermişim. İade edip yenisini alabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var ama fiyatlar her an artabilir.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...zz6JxyC3y4rdUVV8qgg2OZtywrJhUeAYaAndPEALw_wcB hiç düşünme tam senlik ama arada performans farkı var tabi.

Sizinkinden daha hafif

Hocam alınabilir bir model. Taşınabilir bir bilgisayar aradığınızı gözden kaçırıp Predator önermişim. İade edip yenisini alabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var ama fiyatlar her an artabilir.

Evet bende fiyatların artma ihtimalini düşünüyorum araya bayramda girecek 31'inden önce iadenin kabul edilmesi gerekecek yenisini sipariş edebilmem için. Pazartesi 15 gibi randevu aldım ya iade ya da panel değişimi için ama randevuyu iade sebebiyle aldığımı yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…