Monster bilgisayarda ölü piksel çıktı

Sayfaları okumadım ama halen alma aşamasındaysanız öneririm.

Şu an iade ettim. Testten geçip para iadesi yapmalarını bekliyorum. Bayram arefesinde götürdüğüm için bayram sonrasına kaldı. Bu sırada da her markanın cihazlarını inceliyorum. Bu cihaz hafifliği 2K ekranı ve üst düzey işlemcisiyle güzel olsa da ince olduğu için çok sıcak çalışıyor. Bu sıcaklık wasd v bölgesinde hissedilmese de diğer bölgeler çok sıcak oluyor oyun oynarken, el yakıyor diyebilirim. Daha serin ve kaliteli bir kasaya sahip modellere bakıyorum daha çok. Ağırlık 2.50 da olsa soğutma iyiyse olur gözüyle bakıyorum şu an.

Kaç dereceleri görüyordunuz yük altında

Kaç dereceleri görüyordunuz yük altında

Direk derece testi yapmadım his olarak wasd bölgesi hariç diğer bölgeler özellikle klavyenin üst tarafındaki boşluk o kadar sıcak oluyor ki elinizi o kısma koymak çok zor oluyor. Ayrıyeten oyun oynadığımda odamı bile ısıtıyordu cihaz yazın büyük sıkıntı

Ama hafifliği ve inceliğini düşününce normal gibi. Ayrıyeten oyun haricinde de düşük yük altında fanlar sürekli dönüyor biraz yaklaşınca hissedebiliyorsun. Arkadaşımda bunun V20 i7 10750H model olanını almıştı oyun dışında fan sesi gelmiyordu cihazdan.
Evet hocam, size önerdikten sonra birçok video yüklenmiş. Cihaz ısınıyor gibi duruyor. Size de önerecek model bulamıyorum...

Hocam ısınma problemini BIOS Update ile çözümüşler gibi duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ısındığını söyleyen kişide bu adamdı şimdi alınabilir diyor videoda. Şimdi alınabilir gibi ne dersiniz?

Son düzenleme:

Alınabilir artık. Dell bu modeli sıkı tutuyor anlaşılan.

Güncelleme: Monster dan IBAN teyit etmek için aradılar. Pazartesi günü iade parasının gönderimini yapacaklarmış. Hizmet olarak son derece memnun kaldığımı söyleyebilirim. Cihazları kasa kalitesi olarak süper olmayabilir ki benim kasa iyi sayılırdı hizmet olarak son derece ilgililer iade konusunda da hiçbir problem yaşamadım satın alırken de. Şimdi seçenekleri önüme koyup değerlendirme yapıp bir konu açacağım. Bu konu çözülmüştür.

Nerden satın almıştınız monster mı hepsiburada mı? Bir de taksitli mi almıştınız?

Geçmiş olsun ölü piksel en az 3 adet ve bir birine yakın ise değişim veya iade oluyor diye bişi duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Monsternotebook sorunsuz iade alır veya değişim yapar diye düşünüyorum. Daha önce bende almıştım ışık sızması vardı direkt iade aldılar. Diğer markalar ışık sızması konusunda epey uğraştırıyor.

Nereden satın almıştınız Monster mı Hepsiburada mı? Bir de taksitli mi almıştınız?

Direk Monster'dan havale ile nakit aldım. Sanırım o yüzden bu kadar hızlı para iadesi oluyor.

15 gün içinde iade edebiliyoruz. 30 gün içinde ölü piksel olursa birebir panel değişimi yapıyorlar. Ben 10. Gün iade ettim direk ölü piksel çıktığı için.
Bu konu çözülmüştür bunu nasıl belirtebilirim? Bilgisayar seçimi için yeni konu açtım. Yorum yapmak isterseniz link: https://www.technopat.net/sosyal/konu/bu-buetce-ile-hangi-laptopu-almaliyim.1609934/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…