Hamza2334 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Monster Abra A7 12.4.1 kullanıyorum. Caps Lock veya num lock açıp kapattığımda uyarı çıkıyordu şu an çıkmıyor. Anlayamıyorum açık olup olmadığını sorun oluyor yazı yazarken ya da mesajlaşırken, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Monster Abra A7 12.4.1 kullanıyorum. Caps Lock veya num lock açıp kapattığımda uyarı çıkıyordu şu an çıkmıyor. Anlayamıyorum açık olup olmadığını sorun oluyor yazı yazarken ya da mesajlaşırken, çözümü nedir?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 11 Şubat 2021 #2 Genelde klavye sürücüsüne bağlı oluyor öyle şeyler genelde, yükleyin ve ya güncelleyin. Güncelleyince kaybolduysa eski sürüme geri dönün. Artı 0 Eksi
Genelde klavye sürücüsüne bağlı oluyor öyle şeyler genelde, yükleyin ve ya güncelleyin. Güncelleyince kaybolduysa eski sürüme geri dönün.