Yusuf Tuna Elcan Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Aga Roblox girdim ikide bir çalışmıyor nedense anlayamadım şarj olmuyor herhalde ne yapmalıyım prizden çıkarınca Home tuşu kırmızı olup yanıp sönüyor.
Aga Roblox girdim ikide bir çalışmıyor nedense anlayamadım şarj olmuyor herhalde ne yapmalıyım prizden çıkarınca Home tuşu kırmızı olup yanıp sönüyor.
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 16 Mart 2023 #2 Kırmızı olması evet şarjı yok anlamıma geliyor. Ama onun dışında dongle ile bağlanıyorsan aradaki cisimler (hatta kendi bacağın) kesinti yapabilir. Artı 0 Eksi
Kırmızı olması evet şarjı yok anlamıma geliyor. Ama onun dışında dongle ile bağlanıyorsan aradaki cisimler (hatta kendi bacağın) kesinti yapabilir.
KS KS Yusuf Tuna Elcan Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Player01 dedi: Kırmızı olması evet şarjı yok anlamıma geliyor. Ama onun dışında dongle ile bağlanıyorsan aradaki cisimler (hatta kendi bacağın) kesinti yapabilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle de olabilir sarjı bitmemiş. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Player01 dedi: Kırmızı olması evet şarjı yok anlamıma geliyor. Ama onun dışında dongle ile bağlanıyorsan aradaki cisimler (hatta kendi bacağın) kesinti yapabilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle de olabilir sarjı bitmemiş.
Serkan Atmaca Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 7 21 Mart 2023 #4 Yusuf Tuna Elcan dedi: Aga Roblox girdim ikide bir çalışmıyor nedense anlayamadım şarj olmuyor herhalde ne yapmalıyım prizden çıkarınca Home tuşu kırmızı olup yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... kırmızı bir süre yanıp söndükten kapanıyorsa bağlantı kuramadığı içindir , kırmızı renk android modunda olduğu anlamına geliyor , mavi ışık yanması lazım , start ve back tuşuna aynı anda basılı tutup modlar arasında geçiş yapabilirsin . Artı 0 Eksi
Yusuf Tuna Elcan dedi: Aga Roblox girdim ikide bir çalışmıyor nedense anlayamadım şarj olmuyor herhalde ne yapmalıyım prizden çıkarınca Home tuşu kırmızı olup yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... kırmızı bir süre yanıp söndükten kapanıyorsa bağlantı kuramadığı içindir , kırmızı renk android modunda olduğu anlamına geliyor , mavi ışık yanması lazım , start ve back tuşuna aynı anda basılı tutup modlar arasında geçiş yapabilirsin .