gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 256 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 Gamepad almayı düşünüyordum ve Monster Pusat Clutch gamepadini gördüm fiyatı da uygun geldi. Alınır mı? Veya bu bütçede farklı önerileriniz var mı?
Gamepad almayı düşünüyordum ve Monster Pusat Clutch gamepadini gördüm fiyatı da uygun geldi. Alınır mı? Veya bu bütçede farklı önerileriniz var mı?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 29 Mayıs 2024 #2 Alınmaz aşırı ölü bölgesi mevcut. 8BitDo Ultieme C/2C Draadloze 2.4G Gaming Controller Gamepad Joystick voor PC Windows 10 11 Steam Deck Raspberry Pi Android - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Aliexpress'den vergi ile ödüyosun kapına kadar getiriyolar başka birşey ödemeden. Bu attığım satıcı da güvenilirdir bende buradan almıştım.
Alınmaz aşırı ölü bölgesi mevcut. 8BitDo Ultieme C/2C Draadloze 2.4G Gaming Controller Gamepad Joystick voor PC Windows 10 11 Steam Deck Raspberry Pi Android - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Aliexpress'den vergi ile ödüyosun kapına kadar getiriyolar başka birşey ödemeden. Bu attığım satıcı da güvenilirdir bende buradan almıştım.