Merhaba, ben bir Monster Abra A7 v14.6.2 laptop kullanıcısıyım. Bilgisayarımda otomatik fan kontrolu mevcut, yani ben kendi elimle ellemem pek mümkün olmuyor. Kendi Control Center uygulamasının ayarlarına bakarken sırasıyla: Ofis modu, oyun modu, Turbo mod ve akıllı güç kontrol modu var. Son ayar hariç diğerleri fanı otomatik ayarlıyor yani ben kendim ayarlayamıyorum. Fakat son mod olan akıllı güç kontrol modunu açtığım zaman önüme işlemcinin W ayarları ekran kartının W ayarları tcc offset ayarları vs. anlamadığım birçok ayar var. Aşağı indiğimde ise Turbo fan butonu ve fan ayarları var. Ben buradan sadece Turbo fana basıp fanların çalışmasını istiyorum. Malum havalar çok sıcak ve bilgisayar olduğu yerde bile ısınıyor. Sıcaklıklar 50/55i gösteriyor boştayken, pek anlamıyorum bu işlerden fakat bilgisayarın kasası oldukca sıcak. Temizlettirmem ve termal macun bakımıda yaptırmam gerekiyor aslına bakarsan, fakat o zamana kadar en azından bilgisayarı soğuk tutmaya çalışmalıyım. Aşağıda akıllı güç kontrol modunun ayarlarını vs. fotoğraflarını bıraktım. Bu işten anlayanlar yorum yapabilirse mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.