Monster CS:GO turnuvası için takım arkadaşı

sanırım evet detayları yazıyordu. ne diyorsunuz takım olacak var mı?
Yer var ise gelirim. AWP ve Support oynayabilirim. 128 tickte tüm smoke, flash ve molly lineuplarını biliyorum. Ayrıca IGL yoksa eski IGL'im. Yeri geldiğinde entry'de oynarım. Kısaca ne eksikse verin bana abi. Şu devirde takım bulmak zor eski takımlarımda oynamadığım rol kalmadı.

Son düzenleme:
Vallahi ben de ilk defa takınla oynayacağım. Bence tryharda çok gerek yok instadan bi adam buldum mg1 miş. Öylesine deneyelim şampiyonlukta felan gözümüz olmasın. Sen de bir iki kişi bulabilirsen yarın son. Yarın 14:00 te bitiyor kayıt sanırım.
Kanka gelecek misin ben 2 arkadaş buldum mg2 ler ama. Getirebilirden 1 2 kişi getir yedeğimiz olsun.
Gelecek misin kanka?

Son düzenleme:
Kanka pc başında olamadım ufak işlerim vardı ama mm oynayan adamın 128tick'e ısınması biraz zor gibi. Kolay gelsin size.

FACEIT +10 olsa düşünürdüm, Discord'a atarım belki tamamlarsın takımını.

Kanka bitti kayıtlar iyi ki de katılmamışız. Aptal aptal çocuktular. Isınmak için son 30 dk AWP lego açtılar. Düz map bir de hızlı bunny yapıyordum. Aptallar bana hile dedi. Detaya çok girmeyeceğim. Her neyse ekran açtım en son yine de inandıramadım. (Rankları keleş) dediler biz seni alamayız. Bu riski göze alamayız. sanki birinci olacaklar da ben hileyim diye elendiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…