Monster dahili kamera devre dışı

Burak7373

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
Samsung
Ekran kartı
RTX2060
İşlemci
i7 10875H
ka06P000000kDB8QAM_tr_1.png

Hocam selam. Monster Tulpar T7 v21.1.4 laptopa sahibim. Oyun oynuyordum ve bir anda kulaklığım, farem, ve laptopun dahili kamerası devre dışı oldu. Yeniden başlattım bilgisayarı sorun devam ediyordu. Temiz her şeyi sıfırlayan format attım sorun hala devam ediyor. Aygıt yöneticisinde kameram gözükmüyor. Formattan sonra faremi takıyorum çalışmıyor ama başka mouse takıyorum çalışıyor. USB girişlerinin hepsi çalışıyor flash bellek ile ve diğer mouseyle denedim. Sorun farede değil çünkü kamera da yok oldu bir anda. Şimdiden teşekkürler.

hocam bu hata daha önceden çıkmıştı ben o dediğinizi yapmadım ve format attım. Sanki o anki tüm donanımları bilgisayar işaretledi de karantinaya aldı gibi bişey. Belki o an yapsaydım işe yarayacaktı. Sistem geri yükleme de yapabilirdim ama direkt format attım cahillik

Takılı olan USB'leri çıkarıp Reset sekmesine tıklayın.
hocam bu hata ilk seferde çıktı yapmadım ve format attım. Sanki o anki tüm donanımları bilgisayar işaretledi de karantinaya aldı gibi bişey. Belki o an yapsaydım işe yarayacaktı. Sistem geri yükleme de yapabilirdim ama direkt format attım cahillik

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı