A Alpereenn Femtopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Monster'dan Windows'lu bir laptop aldığımızda sürücüleri ayrı bir USB'de mi gönderiyorlar yoksa yüklü mü geliyor?
Monster'dan Windows'lu bir laptop aldığımızda sürücüleri ayrı bir USB'de mi gönderiyorlar yoksa yüklü mü geliyor?
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 Alpereenn dedi: Monster'dan Windows'lu bir laptop aldığımızda sürücüleri ayrı bir USB'de mi gönderiyorlar yoksa yüklü mü geliyor? Genişletmek için tıkla... Ayrı USB yolluyorlar.
Alpereenn dedi: Monster'dan Windows'lu bir laptop aldığımızda sürücüleri ayrı bir USB'de mi gönderiyorlar yoksa yüklü mü geliyor? Genişletmek için tıkla... Ayrı USB yolluyorlar.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 28 Ağustos 2021 #3 USB ile geliyor.
A Alpereenn Femtopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #4 Sir Benjamin dedi: Ayrı USB yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. LOTR Manyağı dedi: USB ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
Sir Benjamin dedi: Ayrı USB yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. LOTR Manyağı dedi: USB ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
X XAAR Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 Kutu içerisinden çıkıyor kaybettiyseniz kendi sitesinden model girerek indirebilirsiniz. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin! www.monsternotebook.com.tr
Kutu içerisinden çıkıyor kaybettiyseniz kendi sitesinden model girerek indirebilirsiniz. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin! www.monsternotebook.com.tr