Monster ekranı çatladı

bcktoctober

Zeptopat
Merhaba, bilgisayarımın ekranının sol üst köşesi bir darbe aldı ve içten bir çatlak oluştu. Ekran açıldığında kayıyor sürekli kullanılamaz halde. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı? Panel değişimi mi yoksa ekran değişimi mi yapılır, ortalama ücret ne kadar tutar bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görmeden bilgi veremeyeceklerini söylediler
Bende daha önce ekranı kırdım bende de aynı şekilde görmeden fiyat veremeyiz dediler. Serviste fazla ücret çıkacağını düşündüğüm için kendim halletme kararı aldım. Azcık bilgisayardan anlıyorsan bile kolaylıkla ekranı değişebilirsin. Youtube üzerinden ekran takma ve sökme videoları izle. Söküp ekranın arkasındaki model numarasının aynısından internet üzerinden sipariş verip tak. Bir kaç aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Muhtemelen ekran değişimi yapılacak. Kasada bir çatlak vs var mı?
Hayır kasada hiçbir şey yok. Görsel yüklense atacağım da yüklenmiyor :( Sol üst köşede oluşan minicik bir çatlak bütün ekranı etkiledi ama.

Bende daha önce ekranı kırdım bende de aynı şekilde görmeden fiyat veremeyiz dediler. Serviste fazla ücret çıkacağını düşündüğüm için kendim halletme kararı aldım. Azcık bilgisayardan anlıyorsan bile kolaylıkla ekranı değişebilirsin. Youtube üzerinden ekran takma ve sökme videoları izle. Söküp ekranın arkasındaki model numarasının aynısından internet üzerinden sipariş verip tak. Bir kaç aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Becerebileceğimi sanmıyorum, bir de iki yıllık bi cihaz kendim başka bir zarar veririm diye cesaret edemem muhtemelen.

Hayır kasada hiçbir şey yok. Görsel yüklense atacağım da yüklenmiyor :( Sol üst köşede oluşan minicik bir çatlak bütün ekranı etkiledi ama.

Becerebileceğimi sanmıyorum, bir de iki yıllık bi cihaz kendim başka bir zarar veririm diye cesaret edemem muhtemelen.
Gerçekten basit bir işlem. Modeli Youtube üzerinden arat anlarsın. Ekranı çift taraflı bant tutuyor zaten. Azcık ısı verip sökersen geriye sadece yanlış hatırlamıyorsam 16 pinli bir kablo kalıyor. Onuda söktüğün zaman iş bitiyor. Yeni ekran geldiğinde de kabloyu takıp herhangibi bir çift taraflı bant ile yapıştırdın mı sorun çözülür.

Gerçekten basit bir işlem. Modeli YouTube üzerinden arat anlarsın. Ekranı çift taraflı bant tutuyor zaten. Azıcık ısı verip sökersen geriye sadece yanlış hatırlamıyorsam 16 pinli bir kablo kalıyor. Onuda söktüğün zaman iş bitiyor. Yeni ekran geldiğinde de kabloyu takıp herhangi bir bir çift taraflı bant ile yapıştırdın mı sorun çözülür.

Verecekleri fiyata göre bakacağım artık teşekkür ederim.

Bu siteye yükleyip buraya atabilirsin. Upload Image — Free Image Hosting

Technopat Haberler

Geri
Yukarı