Monster Enerji İçeceği vs Redbul Enerji İçeceği

Zararsız derken hocam? Fazla içilmediği sürece problem yok. Günde 500 ml'den fazla içilmemeli. Ayrıca, çok kafein olduğundan zararlı sanıyorsanız yok, çok kafein yok. Alkolle karıştırmayın. Kalp'te ya da böbrekte sorun varsa da içmemenizi öneriyorum.

Faydaları;

These legal stimulants can increase alertness, attention, energy, as well as increase blood pressure, heart rate, and breathing. These drinks are often used by students to provide an extra boost in energy.

Kaynak;

Zararları;

Energy drinks have been known to dehydrate your body, especially if used while exercising. High levels of sugar and caffeine may produce symptoms including irritability, anxiety, sleeplessness, and nausea severe enough to require hospitalization.

• Dehydration (not enough water in your body).
  • Heart complications (such as irregular heartbeat and heart failure).
  • Anxiety (feeling nervous and jittery).
  • Insomnia (unable to sleep).
Kaynaklar;

Konuya gelirsek, Eğer Redbull klasik ve Monster klasik ise, kesinlikle Monster klasik daha iyi tadı var. Ben Redbull mavi, klasik, kırmızıyı ve beyazı içtim. Ancak farklı renkleri ise yani yine Monster diyesim var Mango Loco çok güzel mesela.

Redbull'un tadını hiçbir zaman için sevemedim, Monster adamdır da biraz fazla şekerli, biraz fazla şekerli olması sizin için sorun değilse Monster içebilirsiniz.

Hangisi daha zararsız bilmiyorum. Fakat orijinal Monster bence çok kötü, Redbull daha güzel. Farklı aromalara sahip (Özellikle şekersiz.) Monster güzel fakat yine de asla almıyorum Coca Cola malı diye, yani boykot ediyorum. Redbull Avustralya malı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı