Merhaba, forumda yeniyim. Bilgisayar donanım konusunda da pek iyi değilim.
Monster Tulpar T7 v20.6.2 Intel Core i7 13700H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 bilgisayarım var. İyi olduğunu düşünüyorum fakat FC24, CoD BO6 gibi oyunlar çok kasıyor. Yani çok iyidir, oyun bilgisayarıdır dediler ama verim alamıyorum. Ne ayarları yapmam gerek, bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler.
Özellikler fazlasıyla yeterli duruyor. Belki 8 GB VRAM yeterli olmuyor olabilir. Ayarları en yüksek yerine bir altta deneyin. Eğer yine kasıyorsa driverlar güncel olmayabilir.
BO6 bilmiyorum oynamadım ama FC24 optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun. 4070 Super ekran kartlı 32 GB RAM'li falan masaüstünde bende de kasıyor bazen en yüksek ayarda.
Youtube veya forumlar üzerinden yeni monster alınca yapılması gerekenler diye aratın. Bende de var monster zamanında öyle yapmıştım ayarları yapınca çok daha iyi olmuştu.