arkadaşlar monster abra v2.1 ile msi ge60 aynı kasayı kullanıyor biliyosunuz değilmi ? ısınma sorunu ge60da da mevcut. Donanım olarak aynı sadece daha efektif olarak light versiyonu
arkadaşlar monster abra v2.1 ile msi ge60 aynı kasayı kullanıyor biliyosunuz değilmi ? ısınma sorunu ge60da da mevcut. Donanım olarak aynı sadece daha efektif olarak light versiyonu
Unuttuğun önemli bir ayrıntı var. MSI, kasada en çok temas edilen ve dayanıklı olması gereken yerlerde alüminyum olanını kullanıyor. Bu yüzden Monster laptoplar, aldıktan birkaç ay sonra bilek dayama yerlerinde renk değişmesi, ekran tırnaklarının açılmaya başlaması ve ekranın dışından aldığı en ufak bir darbede ekranın zarar görmesi gibi sorunlar çıkarıyor. İşin ekran, klavye ve touchpad kalitesi gibi kısımlarına girmeye bile gerek yok.
Isınma sorunu kısmında ise haklısın. Zalman NC-2000 ile oynarken bile Far Cry 3 AA 2x ve ultra ayarlarda çalışırken ısı 85 dereceye çıkıyor.
Yazımda belirttiğim gibi efektif olarak light versiyonu demiştim zaten @Yararsız Üye
Ben abra v3.1 kullanıyorum ge70'in kasası 17,3" bu dediğin sorunları yaşamadım 4 aydan fazladır kullanıyorum oyun oynuyorum her here götüyorum sakarımdırda düşürüp çarparım heryere pek dikkat etmem ama çok şükür hiç bişey olmadı. Ekran kalitesinden memnunum bi sorun olsa zaten veririm garantiye toucpadde pek kullandığımı söyleyemem ama ondada bi sorun yok bu bahsettiklerin clevo kasalarda rastlanan sorunlar, msi kasaları sağlam oluyor