Darkdead musa Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar aldığım gamepadden gerçekten çok memnunum ama driverlarını kurmak istiyorum aşağıda gördüğünüz gibi device kısmında gözükmüyor üstelik talimatların hepsini doğru yapmama rağmen kullanan ve yapabilen varsa yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
Arkadaşlar aldığım gamepadden gerçekten çok memnunum ama driverlarını kurmak istiyorum aşağıda gördüğünüz gibi device kısmında gözükmüyor üstelik talimatların hepsini doğru yapmama rağmen kullanan ve yapabilen varsa yardım ederse sevinirim.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Ağustos 2021 #2 Download'a basılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Darkdead musa Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Falsey dedi: Download'a basılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Basılıyor ama herhangi bir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Download'a basılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Basılıyor ama herhangi bir şey olmuyor.