Merhaba arkadaşlar. Bir kol almayı düşünüyorum. Bilgisayar için rekabetçi oyunlar oynamayacağım kol ile daha çok hikayeli oyunlar ve eFootball oynayacagım. Sizce Monster gamepad ile Xbox Gamepad'in arasında 1K'ya değecek fark var mı?
Monster gamepad = 1500TL (300 TL indirim var)
Xbox gamepad = 2850 TL.
Merhaba arkadaşlar. Bir kol almayı düşünüyorum. Bilgisayar için rekabetçi oyunlar oynamayacağım kol ile daha çok hikayeli oyunlar ve eFootball oynayacagım. Sizce Monster gamepad ile Xbox Gamepad'in arasında 1K'ya değecek fark var mı?
Xbox gamepad = 2850 TL.
1200 1300 civarında en iyi cihaz bu. Xbox gamepadden de daha iyi. Hall effect var bilgisayar için alıcı var bataryası var 1000hz var. Easysmx x15 cihaz. Bu şuan en alınabilir gamepad.
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000 Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Green) : Amazon.com.tr
Xbox gamepad = 2850 TL.
Bende Monster Pusat Clutch gamepad sahibiyim ama Xbox gamepadi kesinlikle daha kaliteli. 1K daha fazla verilebilir. Ama bence başka bir gamepade yönel Xbox kullanan bir arkadaşım gamepadin kaliteli olduğunu ama belli başlı kronik sorunları olduğunu söylemişti. Sanırım 6.nesil kullanıyordu ama pek emin değilim.